Кадър на Левски блести в Сърбия пред погледа на бивш ас на Ман Юнайтед!(ВИДЕО)

0
- -

Българският халф Илия Юруков продължава да впечатлява с изявите си в Раднички (Ниш). Бившият футболист на Левски и Арда се разписа във втори пореден мач, а отборът му победи с 2:0 новака Йединство (Уб) и се изкачи в горната половина на класирането.

Двубоят в Уб беше изгледан от бившия футболист на Манчестър Юнайтед Антонио Валенсия. Еквадорецът пристигна по покана на домакините и предизвика еуфория сред местните фенове.

„Харесвам Сърбия и сръбските футболисти. Играх заедно с Неманя Матич и двамата се разбирахме отлично“, сподели Валенсия пред репортерите.

За Йединство дебютира братът на Неманя Матич – Урош, който преди време беше гласен за национал на България. Първото полувреме беше равностойно, а в началото на второто рикошет помогна на Радивой Босич да открие резултата в полза на Раднички. В 62-ата минута вратарят на домакините и един от защитниците се сблъскаха, а Юруков притича и на празна врата не сгреши.С успеха отборът от Ниш събра 12 точки и е шести в класирането, а Йединство е на дъното с едва 1 точка.

Лидер в сръбската Суперлига е Цървена звезда с 19 точки, пред Младост (Лучани) и ОФК Белград с по 16. Партизан е на седмата позиция с 11 точки.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments