Шеф на лидера на Югозапад: Не съм очаквал 9 от 9!

0
dimitar iliev
- -

Играещият спортен директор на ФК Кюстендил Димитър Илиев обяви пред Football24.bg, че не е очаквал подобно категорично представяне в Югозападната Трета лига.

Отборът гази наред и е 9 от 9 победи на сметката си след първите 9 кръга в класирането.След почивката в 10-ия кръг, която се очертава пред тима, отборът ще срещне в три от следващите четири мача Банско, Оборище и Вихрен, които са също намесени в битката за челните места и са сред тях.

„С оглед на футболистите, които взехме, беше очаквано, че ще побеждаваме и ще играем добре, но ако трябва да съм честен не съм очаквал да сме 9 от 9 след първите кръгове. Все пак сме щастливи от начина по който се представя отборът и в крайна сметка целта си остава първото място. Дори и да не успеем да завършим на него няма да се правят трагедии, но това е нашата цел в отбора. Мисля, че имаме достатъчно добър отбор, за да се преборим и Кюстендил да има отново професионален футбол. Предстои ни почивка, която идва точно навреме, защото имаме проблеми с контузени играчи, които могат да се възстановят през нея, а и отборът ще може да си почине, защото имахме и мач за купата. След това предстоят мачове с Оборище, Банско и Вихрен, като ако излезем от предстоящата серия от 4 срещи с пълен актив от точки смятам, че на 80% можем да кажем, че отборът ще реши всичко“, коментира той.

Кадър на Левски блести в Сърбия пред погледа на бивш ас на Ман Юнайтед!(ВИДЕО)

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments