Крушарски няма никакво намерение да гони Любо Пенев

0
liuboslav penev
Снимка: facebook.com/lokomotivplovdiv
- -

До една седмица Локо Пд ще реши дали да се подаде на натиска на феновете и да уволни треньора Любослав Пенев, твърди „Мач Телеграф“, позовавайки се на източник от „Лаута“. Тогава в България се завръща собственикът на клуба Христо Крушарски, който е по бизнес дела в Южна Америка и ще се вземе окончателно решение. С голяма доза сигурност обаче може да се каже, че той няма никакво намерение да гони Пенев и му има пълно доверие. В този момент Любо е треньорът с най-сигурен пост в Първа лига, коментират в коридорите на стадион „Локомотив“.

Напрежение на „Лаута“! Искат оставката на Пенев и „Крушарски вън“

Както е известно, след равенството с Хебър (3:3), запалянковците на Локо поискаха оставки в Локо – най-вече на собственика Христо Крушарски и треньора Любо Пенев. Засега от „Лаута“ отказват за коментират поредната атака на ултрасите, а Пенев продължава да води тренировъчния процес.

Очаква се в мача срещу ЦСКА 1948 в четвъртък Пенев да направи промени в състава, с които да потърси промяна в негативните резултати от последните кръгове. Очаква се в състава да се върне 19-годишният син на треньора – Николас Пенев. В три поредни мача младокът бе извън титулярните 11. Сега обаче Ел Голеадор ще включи сина си от първия съдийски сигнал. Присъствието му там ще е много любопитно, предвид историята на семейство Пеневи в ЦСКА 1948. Припомняме, че една от причините Любо Пенев да напусне „червените“ от Бистрица бе фактът, че синът му бе резерва в третия отбор.

Наставникът на „смърфовете“ се колебае и за вратарския пост. Кристиян Томов бе с основна вина за двете попадения в края на мача с Хебър, довели до ремито 3:3. Проблемът е, че титулярът Мартин Луков още лекува контузия, а в момента резерва е 17-годишният син на Армен Амбарцумян – Даниел.

„Акулите“ нямат спирачки! Схрускаха и „смърфовете“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments