ЦСКА с троен възел за лявото крило срещу Левски

0
- -

Дилема кой да стартира по левия фланг на атаката срещу Левски има пред треньора на ЦСКА Стамен Белчев, пише „Тема спорт“. Опциите за поста са три – Меркадо, Кулма и Десподов. Двамата южноамериканци не се представят на ниво в последните мачове на отбора. Кулма игра много слабо при нулевото реми с Пирин. Логично той бе заменен в хода на второто полувреме, но и неговата резерва Меркадо не се включи на ниво. Кулма имаше някои проблясъци по време на серията на ЦСКА от 8 поредни шампионатни победи, но през октомври формата му върви в низходяща линия. Меркадо пък бе титуляр в 6 от мачовете този сезон, но така и не показва нужното постоянство и редува по-добри с по-слаби изяви.

Малко по-различна е ситуацията около Десподов. Той бе пратен на пейката още след 2-ия кръг – загубата от Лудогорец (0:1). Манолев „захапа“ по десния фланг на атаката, а минутите, които Десподов получава като резерва, са съвсем ограничени. Той записа 163 в първите два мача през сезона със Славия и Лудогорец, а след това е бил на терена едва 171. Десподов не попадна в групата за срещата с Пирин, като Белчев обясни, че е получил болки в кръста. Младокът вече е възстановен и не е изключено да стартира като ляво крило срещу Левски, на който е вкарал 4 гола в своята кариера.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]