Големи проблеми за Созопол

0
chernomoretz sozopol (7)
- -

Сериозни кадрови проблеми има да решава треньорското ръководство на ФК Созопол преди гостуването на Карнобат в предстоящия 8 кръг от Югоизточната Трета лига. Срещата е в събота (21 септември) от 17:00 часа в Карнобат.

Опитният капитан Галин Димов е наказан с два мача след домакинската загуба от Саяна с 0:1, като така той ще пропусне освен мача в Карнобат и следващото домакинство срещу Марица (Милево).

Наказани за по един мач са Петър Зелямов (за пети жълт картон от началото на сезона) и Тодор Петков, който получи червен картон срещу Саяна.

Освен тримата наказани, още двама футболисти страдат от контузии. На облекчен режим се подготвя Валентин Иванов, който в Созопол се надяват да възстановят до събота, но състоянието му ще бъде преценено на последната тренировка в петък.

Опитният Диян Молдованов също е на облекчен режим, вече бе в групата за двубоя със Саяна, но не взе участие. Надеждите са, че той ще може да се появи на терена в Карнобат.

Созопол е в серия от пет мача без победа, в които записа една точка, а сега гостува на последния в класирането тим на Карнобат, който все още няма спечелена точка в първите си седем двубоя.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments