Нов в ЦСКА-София ще започне като титуляр в пети пореден мач

0
goduin koqlipu
Кадър: CSKA Media
- -

Централният нападател Годуин Коялипу ще започне като титуляр в пети пореден мач след пристигането си в ЦСКА-София от Беверен, пише „Тема спорт“. Националът на ЦАР досега нито веднъж не е оставал на пейката за червените, като вече има и две попадения на сметката си. Второто от тях дойде в последния кръг срещу Локо Сф, като стрелецът оформи крайното 3:0 с мощен и коварен шут от дистанция, който не позволи на вратаря Любенов да се намеси по най-добрия начин.

Майко мила! Разкриха умопомрачителната сума, която ще прибере новата „червена“ звезда за година

Както е известно, вече Коялипу има сериозна конкуренция в лицето на Аарон Исека, привлече от ОФИ Крит. Доброто му представяне в „Надежда“ обаче досега му гарантира титулярно място.

Годуин беше главно действащо лице и във видеоклип на ЦСКА-София от рубриката „Играч на фокус“. В 5 минути и половина бяха проследени основните акценти от представянето на нападателя срещу столичните железничари.

“Треньорът промени страшно много неща. Като за начало начина, по който се чувстваме. Вече сме като едно семейство. Усещаме, че сме в най-големия клуб в страната. Изключително съм впечатлен от феновете“, каза Коялипу след победата.

Румънец призна за главозамайваща оферта от ЦСКА-София

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments