Любо и Локо ще свалят напрежението на „Лаута“! Спрягат любопитно име за нов треньор

0
liuboslav penev
Снимка: lokomotivpd.com
- -

Локомотив Пловдив приема днес ЦСКА 1948 в светлата част на деня, както нареди БФС с надеждата над „Лаута“ да просветне и за отбора, и за неговия старши треньор. Над смърфовете и Любослав Пенев са надвиснали тъмни буреносни облаци. Черно-белите ще се опитат да ги прогонят с победа над столичани, за да не се стига до намесата на ракетите на собственика Христо Крушарски, който вече ги е заредил и готов да стреля.

ЦСКА-София ще е първият роден клуб, който ще направи такова нещо

Нова издънка на Локо у дома почти сигурно ще коства поста на Ел Голеадор. Напрежението на „Лаута“ може да се реже с нож. След ремито 3:3 с бившия тим на Пенев – Хебър Пз – феновете атакуваха както треньора, така и собственика.

Валентин Илиев праща украинец на пейката, македонец повежда „червената“ атака

Постоянните оправдания на Любо след грешните стъпки започват да не минават. Само серия от положителни резултати би извадила отбора от дупката, в която изпадна след старта. Смърфовете победиха у дома единствено Арда с 1:0, като после загубиха от Левски (0:2), Черно море (1:2) и не можаха да победят Локо Сф (1:1) и Хебър Пз (3:3). По време на паузата за националните отбори черно-белите отстъпиха като домакин и на Берое в контрола с 0:1.

В Пловдив все по-усилено се говори, че Едуард Ераносян вече е обсъждан от ръководството на клуба за нов наставник. Само такъв ход би омилостивил гнева на феновете и според запознати Крушарски е склонен да го направи, ако издънките продължат…/ „Тема спорт“

Левски постигна още една много важна цел! При това без евротурнири

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments