Мишо Вълчев: Дано са отминали времената, когато Славия ни създаваше проблеми

0
mihail valchev
- -

Легендата на Левски – Михаил Вълчев – сподели пред „Мач Телеграф“, че влизането на Мило Борисов в Надзорния съвет ще е от полза на клуба. Той разкри и своите очаквания за предстоящата среща със Славия в неделя.

„Мисля, че срещу Славия ще успеем да вземем трите точки. Само с победи можем да сме на върха. Славия не са в особено добра форма и имат контузени играчи. Левски с последната победа придоби самочувствие и това е напълно заслужено. Имаше леко разклащане преди паузата в мачовете със Спартак Варна и Хебър, но пък преди това показаха силни игри и вкараха доста голове. Предполагам, че Станислав Генчев и неговите помощници ще обърнат внимание и на играта в защита, защото все пак допуснахме два гола срещу ЦСКА 1948. Важното е, че вкарахме четири и победихме. Мисля, че ще успеем да преодолеем Славия. Дано да са отминали времената, когато на „белите“ им вървеше играта срещу нас и ни създаваха проблеми. Те доста пъти ни препънаха и за първенството, и за Купата на България. Дано сега им вкараме повече голове“, заяви Вълчев.

Сираков: Така не може да се продължава! Една ракета на дербито и на следващото, в което сме домакини, няма да има нито един фен на ЦСКА

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments