Септември с важна победа срещу Хебър

0
chernomoretz septemvri sofiq (11)
- -

Септември победи Хебър с 2:1 и завоюва много ценни три точки. Срещата се игра в Пловдив заради ремонт на стадиона в Пазарджик.

Първата интересна ситуация дойде след четвърт час. При наглед безобидно изпълнение на тъч, Октай Хамдиев налетя с много опасен шпагат Бертранд Фурие. Главният съдия Михаел Павлов не се поколеба да изгони Хамдиев и да отсъди дузпа за гостите от София. Зад топката застана капитанът Асен Чандъров и реализира за 0:1.

В следващите минути отново Септември бе по-активен. Фурие стреля от дистанция, но в аут.

В самия край на полувремето Хебър вкара за 1:1. При изпълнение на корнер Душан Вукович бе най-съобразителен и отбеляза с глава във вратата на Димитър Шейтанов.

Втората част започна много тихо и за двата отбора. Чак в нейната среда Септември се активизира. Първо удар от фал на Митков бе спасен от Дебърлиев, а при произлезлия корнер Върбанов стреля с глава в аут.

Натискът на „виненочервените“ даде резултат в 74-ата минута. Тогава влезлият от пейката Митко Митков намери с отлично центриране Борислав Рупанов в наказателното поле. Юношата на Левски овладя добре топката и майсторски я насочи във вратата на Дебърлиев – 1:2.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments