Локо (Сф) е брашнен чувал за Лудогорец

0
ludogorets lokomotiv sofiq kvadvo dua
Снимка: ludogorets.com
- -

Лудогорец приема днес от 20:00 часа един от най-удобните си съперници в Първа лига – Локомотив София. В 16 двубоя между двата тима на ниво елит орлите имат 13 победи, при 2 равенства и само една загуба. Те са още по-безкомпромисни, когато става въпрос за срещите в Разград – 8 успеха от 8 мача, при голова разлика 31:3. Средно Лудогорец е вкарвал на Локо Сф като домакин по 3,88 попадения на среща.

Отделно в последните 3 двубоя между двата тима зелените имат 3 победи и голово съотношение 10:1. От водещите отбори в страната единствено столичните железничари не са взимали точка на хегемона като гост. Те дори не са се разписвали в последните си 3 визити на шампионите – 0:12.

И все пак, за да не кажем, че червено-черните изцяло са капо, те все пак имат една-едничка победа – 1:0 в „Надежда“ на 1 октомври 2022 г. Начело на Локомотив тогава беше бившият треньор на разградчани и настоящ на Левски Станислав Генчев.

Край Делиормана железничарите са понасяли доста сериозни крушения – 0:6 в последния им мач на 16 март тази година, 0:5, 1:4, 1:5, 0:4 – два пъти. Въобще истински брашнен чувал, когато става въпрос за гостувания на Локо Сф на Лудогорец.

Едва ли картината ще се промени кой знае колко и тази вечер, но пък червено-черните току-виж ни изненадали…/ „Тема спорт“

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments