Спартак (Вн) хвърля деветима дебютанти в дербито

0
spartak varna
Снимка: instagram.com/fcspartakvarna1918
- -

Новият треньор на Спартак Вн – Кириакос Георгиу – и момчетата му са надъхани до краен предел за победа в градското дерби – такава соколите записаха с 2:0 през пролетта на 2007 година, когато точни бяха Дениран Ортега и Дарин Тодоров. С успех соколите ще задминат противника във временното класиране.

В неделя в дербито за Спартак ще дебютират над един отбор футболисти. Цели деветима от тях ще излязат титуляри. Това са Мартин Величков, Ангел Грънчов, Франьо Пърце, Па Конате, Йоан Бауренски, Филяп Лесняк, Кристиан Илич, Антонио Вутов и Ахмед Ахмедов.

Кириакос Георгиу намекна след дебюта си срещу Ботев Враца (1:1) на стадион „Христо Ботев“, че ще вкара и свои неща в тактиката на отбора. В изминалия кръг той не пипа много по нея и общо взето използва похватите, използвани от предшественика му Александър Томаш. Със сигурност той няма да пипа системата 3-5-2 за сблъсъка с моряците. Очаква се много активни домакините да бъдат по левия фланг, където остри набези да прави Па Конате.

Феновете на Спартак ще надъхат играчите за битката за Варна с Черно море. Те ще направят това по време на последната тренировка. Тя е в събота на стадион „Спартак“, а феновете ще се съберат в 19:00 часа./ „Тема спорт“

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments