Станислав Генчев: Искаме и титлата, и купата! Не виждам защо да не говорим за това

0
stanislav genchev
Снимка: levski.bg
- -

Станислав Генчев говори пред медиите преди утрешното столично дерби със Славия, Наставникът на сините не изневери на стила си.

„Казал съм на футболистите, че целта е да станем шампион и да спечелим купата. Не виждам защо да не говорим за това, обсъждаме как това може да бъде постигнато. Славия са много силен отбор и в много компоненти са сред основните отбори, но понякога допускат индивидуални грешки, което им коства точки. Няма как да подценим Славия, трябва да сме много концентрирани и мобилизирани, за да спечелим. Искам ми се през всички минути да играем на високо ниво и да има постоянство. Има доста неща, които трябва да се подобрят, трябва да се отнасяме сериозно във всеки един мач.“- коментира Генчев.

„Миналата седмица не попадна в групата заради цялостното му отношение в тренировъчния процес. Затова не попадна в групата за миналия мач. През тази седмица има промяна, надявам се и днес да е така и да попадне в състава за мача“, обясни специалистът по отношение на ситуацията с Джавад Ел Джемили.

 

Той коментира и преотстъпения Борислав Рупанов: „Много съм доволен от неговото представяне с екипа на Септември, головете ще му помогнат за самочувствие и изграждане на добро бъдеще. На всеки играч под наем следим представянето.“

Относно Кристиан Макун заяви: „През тази седмица тренировките му бяха от полза, защото беше с нарушен ритъм, сега свърши и допълнителна работа. В моите очи е готов да започне като титуляр, но не и да изиграе пълни 90 минути, ще решаваме според момента

„За Лудогорец е излишно да говорим, защото имат най-добрите футболисти, спечелили са 4 мача с по 1:0 с индивидуални избухвания, те са основният конкурент, Ботев Пловдив и ЦСКА 1948 ми правят добро впечатление, Черно море запази отбора и също ще бъде конкурент“, сподели Генчев относно конкуренцията.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments