Дюбоа нанесе най-тежкия побой в живота на Антъни Джошуа (ВИДЕО)

0
daniel dubois anthony joshua
Снимка: mmajunkie.usatoday.com
- -

Даниел Дюбоа (22:2) официално защити служебната си световна титла в тежка категория IBF, след като нокаутира Антъни Джошуа (28:4) в рамките на 6 рунда на стадион „Уембли“ в Лондон.

„Динамита“ нанесе най-тежкия побой в кариерата на „Ей Джей“, въпреки всички предварителни прогнози, че е тотален аутсайдер и е просто въпрос на време, за да сдаде титлата, която му бе дадена от федерацията преди няколко месеца.

Джошуа падна в нокдаун още в първия рунд и сякаш това постави началото на края за него. Видяхме го на земята още веднъж в 3 рунд и отново в 4 рунд. Някъде там той започна да прави немислими глупости със закачки с публиката, плезене пред камерите и демонстрация на незаслужена арогантност към противник, който го доминира по подобен впечатляващ начин.

Даниел Дюбоа приключи спора в 5 рунд, когато сам получи брутален ляв прав, който го разклати. Секунда-две по-късно тежката му десница просна Антъни Джошуа на земята за четвърти път. Там бившият двукратен обединен шампион на намери сили, за да се изправи преди отброяването до десен на Маркъс МакДонъл и мечтата на 27-годишния британец се сбъдна./ boec.bg

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments