Генчев хвърля „сините“ в тотална атака

0
stanislav genchev
Снимка: levski.bg
- -

Станислав Генчев ще заложи на по-офанзивен вариант на схемата, която налага, откакто дойде в Левски, за дербито със Славия. Така „сините“ ще притискат „белите“ не с двама или трима офанзивни играчи, а с цели четири, пише „Мач Телеграф“. За целта Марин Петков ще се завърне при титулярите.

„Славия чисто статистически е един от най-добре представящите се отбори в България, по доста показатели са в челото на класирането. Допускат и индивидуални грешки, губят точки, но работят от дълго време със Загорчич, не трябва да има отпускане и подценяване. Трябва да сме концентрирани, ако искаме да спечелим“, обяви той.

„Иска ми се през всичките 90 минути да играем на добро ниво, нашата цел е да има постоянство. Надявам се отборът да подходи сериозно и съм сигурен, че ще е така. Изходът на мача зависи изцяло от нас. Има доста неща, които трябва да се подобрят, но постоянството е едно от най-важните неща. Наблягаме на това, футболистите трябва да работят сериозно на всяка тренировка. Постоянството ще ни помогне срещу нашите съперници, срещу всякакъв вид системи, синхронът се подобри, но има и други неща, които трябва да се подобрят“, каза още той.

От Левски готови за среща при кмета за „Герена“

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments