Локо (Пд) вече търси заместник на Любо Пенев?

0
liuboslav penev
Снимка: facebook.com/lokomotivplovdiv
- -

Локомотив Пд вече си търси нов треньор, твърди „Мач Телеграф“. Босът на „черно-белите“ Христо Крушарски е бил категоричен, че трябва да прибегне до този ход, за да сложи край на войната с феновете.

В миналото бизнесменът стоически търпеше атаките срещу себе си и отказа да уволни Бруно Акрапович под натиска на трибуните. И това му донесе успех – 2 купи на България.

Сега обаче тези времена са минало. Затова този Крушарски ще действа твърдо. Причината е, че Любослав Пенев струва и доста скъпо на клуба. Бившият национал и помощниците му гълтат близо 60 000 лева на месец. А в същото време резултатите, както и играта на „черно-белите“, са плачевни. Особено в последните 5 кръга, в които Локомотив стигна до 2 равенства и 3 загуби.

Най-страшното е, че тимът е най-зле у дома. „Черно-белите“ нямат успех на „Лаута“ от 1 кръг, когато излъгаха с 1:0 Арда.

Сега предстои гостуване на Спартак Вн, където не е изключено „смърфовете“ да бъдат водени от временен вариант за треньор, след като се очаква Христо Крушарски да оформи още през тази седмица раздялата с Любослав Пенев и екипа му.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments