Метаморфозата на Крумовград при Рибарски

0
atanas ribarski
Снимка: facebook.com/FCKrumovgrad
- -

Пълна промяна, само че не в положителния, а в отрицателния смисъл на този израз е представянето на Крумовград от началото на сезона. Отборът, който през миналата кампания бе новак и завърши шести, сега претърпя пълна метаморфоза при новия си старши треньор Атанас Рибарски. Тимът от Източните Родопи записа само 2 победи при цели 6 загуби и едва 3 вкарани гола, при допуснати 12.

Връщайки се година назад, след 8 изиграни мача ситуацията при Неманя Миланович, който тогава водеше състава, бе съвсем различна. Крумовград имаше два пъти повече победи – 4, два пъти повече точки – 12 и три пъти повече вкарани голове – 9. Инкасираните попадения само са същите – 12.

И ако някой търси разликата в напускането на голмайстора Алекс Колев в посока Левски, то до осмия кръг през миналия сезон той бе реализирал само три пъти за новака тогава. За сравнение, сега Матеус Соса има 2 гола на сметката си, а един добави Божидар Кацаров, който преди година се бе разписал два пъти.

Тази есен в цели 5 двубоя съставът на Атанас Рибарски не успя да отбележи. И ако разликата с представянето на крумовградчани при Миланович е очевидна, то с тази при Станислав Генчев е крещяща. Да се чуди човек какво толкова са видели в клуба, за да гласуват доверие на Рибарски, но дотук той разочарова и въобще не го оправдава. Затова и предстоящият мач с Ботев Враца в Коматево може да се окаже решаващ за съдбата му./ „Тема спорт“

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments