„Канарчетата“ не са вкарвали повече от веднъж вече 5 мача

0
beroe botev plovdiv kristian nvachukvu
Снимка: facebook.com/botevplovdiv
- -

В началото на сезона Ботев Пловдив играеше много атрактивен и резултатен футбол. Напоследък обаче тимът на Душан Керкез стана по-прагматичен. А пръст в това имат и осъществените продажби на офанзивни играчи – Уме Емануел също бе трансфериран (б.а. – на швейцарския Цюрих), както и контузията на Антъни Уджа.

Ботев (Пд) се прицели в двама от Славия

Ботев се радва на най-добрата серия в историята си в гостувания. Тимът пристига в Кърджали след пет поредни победи при визити. И ще иска да направи шеста. Интересното е, че в последните 5 шампионатни двубоя жълто-черните не са вкарвали повече от 1 гол. Те наредиха 4 успеха с по 1:0, но и допуснаха поражение с този резултат – при това у дома от Спартак Варна.

За последно Ботев вкара повече от веднъж през юли – на 28-ми. Тогава възпитаниците на Душан Керкез приеха Локо Пловдив на „Колежа“ и изпуснаха победата в края – 2:2. Успех с повече от 1 попадение пък липсва от 21 юли, когато във Враца бе надвит местният Ботев с 3:1.

Включването на Вини Трибуле в стартовата единайсеторка може да даде импулс в атаката. Защото той неизменно бе голмайстор на Берое в предишните кампании. Трибуле може да действа на всички позиции отпред и умее да бележи, независимо дали играе на крилото, или фронтално срещу противниковата врата./ „Тема спорт“

Ясен е заместникът на Ивелин Попов

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments