Пирин (Бл) ще отваря разлика на върха

0
nesebar pirin blagoevgrad (48)
- -

Пирин Благоевград приема днес Локо ГО в последния мач за десетия кръг на Втора лига. Двубоят започва в 18:30 часа. При успех орлетата ще отворят разлика на върха пред втория Лудогорец II на 5 точки и на шест пред третия Беласица. Вчера комитите стигнаха само до 1:1 при гостуването си на Спортист Своге, а разградчани направиха 2:2 с Несебър край морето. Така зелените ще могат да се възползват от възможността да увеличат аванса си и да направят поредна уверена крачка към завръщане в елита, каквато е и основната цел. През миналата седмица Пирин обяви Светослав Дяков за изпълнителен директор.

Основното притеснение на домакините е свързано с терена, на който в събота ЦСКА-София игра срещу Берое.

„Нека подкрепим отбора в следващата стъпка към голямата цел!“, написаха орлетата на фейсбук страницата си. За доброто настроение в лагера на Пирин допринесе победата на дубъла им над комшиите от Септември Симитли с 3:1 в мач от Югозападната Трета лига.

Поради контузии срещата за Локо ГО в Благоевград пропускат вратарят Генадий Ганев и централният защитник Мариян Иванов. Двамата имат мускулни проблеми и се очаква да започнат пълноценни тренировки с отбора след този мач.

Железничарите пък се надъхаха с филм, посветен на 105 години организиран футбол в Горна Оряховица, прожектиран в града в петък вечер./ „Тема спорт“

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments