Близо 25% от „сините“ попадения са от статични положения! Куршума с най-много асистенции в елита

0
levski
Снимка: levski.bg
- -

От началото на сезона Левски реализира 21 гола в първите си девет двубоя. Пет от тях дойдоха след статични положения, което прави близо 25% от попаденията на тима. Такова падна и при успеха с 1:0 над Славия, дело на Кристиан Димитров. Централният бранител донесе шест точки на тима, като бе точен и при минималната победа над Хебър.

Чужденци строят „Герена“

Левски за втори път записа победа с резултат 1:0 от началото на сезона. Преди минималния успех над Славия на „Овча купел“, столичани надделяха със същия резултат и при домакинството си на Хебър в шестия кръг.

Евертон Бала е №1 по асистенции от началото на сезона в шампионата. Бразилецът вече има на сметката си четири голови подавания след ключовото си центриране при гола на Кристиан Димитров. Зад него в класацията с по три асистенции са Дуду (Черно море), Ангел Лясков (Локо Пд) и Рик Джонатан (Лудогорец).

Разкриха подробности за новия стадион на Левски! „Синият“ дом ще е с друго разположение

Сините записаха шест сухи мрежи от началото на сезона. Три са на сметката на продадения на Фейенорд – Пламен Андреев, а другите са на настоящия титуляр под рамката – Матей Маркович.

Левски затвърди тенденцията да е опасен в заключителните минути на полувремената. В края на първите 45 е реализирал четири, като към тях се прибави попадението на Кристиан Димитров на „Овча купел“, а във финалните на мачовете – 7. Сините са опасни за противниците си и в началните минути, когато са вкарали четири гола./ „Тема спорт“

Ас на Левски минава допълнителни прегледи

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments