Пифа: Отборите на Томаш играха силно, но в ЦСКА е различно! Вече няма да има оправдание за никого

0
ivailo petrov
- -

Бившият футболист ЦСКА – Ивайло Петров-Пифа – сподели пред „Мач Телеграф“ впечатленията си от победата на ЦСКА-София над Берое с 1:0 в Благоевград. Той разкри и очакванията си за предстоящата среща с Черно море във Варна.

Томаш избра „червения“ дузпаджия

„Единственото, от което съм доволен в Благоевград, са трите точки. Някои от футболистите могат да дадат още много от себе си за ЦСКА. Тепърва ще разкриват потенциала си, а те имат голям. Надявам се в следващата среща с Черно море във Варна да го покажат това. С „моряците“ играем трудно. Те са един от отборите, които ни създават проблеми. Надявам се, че момчетата на Томаш ще покажат добра игра и ще вземат успеха. Огромен плюс е за ЦСКА, че феновете се върнаха на трибуните след наказанието. Сектор Г може да вдигне тези играчи и да ги накара да надскочат себе си и своите възможности. Не съм се съмнявал дори за миг, че след завръщането им този отбор ще заиграе по-добре. Това е най-многобройната публика в България“, започна Пифа.

„Мачът срещу Черно море ще е много важен. Този отбор, който е по-добре психически, ще издържи и ще победи. Те също имат добри играчи и добър треньор в лицето на Илиан Илиев. Футболистите на ЦСКА трябва да покажат манталитет на победители на „Тича“. Двата отбора се познават много добре и всичко опира до психиката на футболистите. За мен е много рано да говорим за почерка на треньора. Александър Томаш е доказан треньор в България. Неговите отбори играха силно, но в ЦСКА е различно. Мисля, че ще му трябва време и на него, за да разгърне изцяло потенциала си. Желая му успех начело на отбора. На всеки един треньор и играч му трябва време, за да свикне. Нормално е и сега да е така. Няма как да станат чудеса за един месец. Мисля, че нещата ще се подредят точно както Томаш иска, но е необходимо и търпение. Виждаме, че феновете са зад отбора. Оттук – нататък няма да има оправдание за никого. Няма място за никакви оправдания и ЦСКА трябва да побеждава наред“, завърши Петров.

Футболист на ЦСКА-София с неясно бъдеще

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments