Звезда на Лудогорец реди състава за Славия Прага

0
dinamo minsk ludogorets qkub piotrovski
Снимка: ludogorets.com
- -

Якуб Пьотровски – тук, Якуб Пьотровски – там. Такова бе положението в Лудогорец в последните 10 дни, като през това време националът на Полша се бе прибрал в родината си поради лични причини, а от клуба влязоха в обяснителен режим и разкриха за какъв срокът е договорът му.

Изчислиха колко точки ще пратят Лудогорец на плейоф за 1/8-финалите

През тази кампания полузащитникът не показва игрите от миналата, когато безспорно бе най-добрият играч в състава на разградчани. Сега именно неговата форма ще определи титулярния състав. Ако той е физически на 100 процента, ще започне на позицията на плеймейкър, а атаката ще бъде водена от Квадво Дуа. Ако обаче Пьотровски не попадне в стартовата единайсеторка, то опциите за човек зад швейцарския национал са две – офанзивният халф Агибу Камара или бразилският нападател Руан Крус. От крилата ще атакуват Рик Джонатан и Кайо Видал.

Очаква се под рамката да се завърне Серджио Падт, след като с Локо София пази Хендрик Бонман. В отбрана титуляр ще е напълно възстановеният от травма Аслак фон Витри, а останалите ще са Куртулуш, Алмейда и Сон. За халфовата линия сигурен е Педро Нареси. Опциите за негов партньор са две – Ивайло Чочев и Дерой Дуарте. По-големи обаче са шансовете на родния полузащитник./ „Тема спорт“

Лудогорец се изправя срещу страховете си

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments