Реми между Септември и ЦСКА 1948

0
461111452 896753815840847 5573109307719143696 n
- -

Септември и ЦСКА 1948 завършиха наравно 1:1 в отложен мач. Срещата се игра на стадион Локомотив в квартал Надежда.

Първата интересна ситуация в двубоя бе в седмата минута, когато стражът на Септември Димитър Шейтанов блесна с добро спасяване срещу Марио Илиевски, а при добавката нападателят на гостите прати топката в страничния стълб.

Четвърт час след началото на двубоя Бирсент Карагарен даде аванс на гостите в резултата. Марио Илиевски намери с прецизен пас Карагарен, а той прати топката в близкия ъгъл на вратата, пазена от Шейтанов.

Септември успя бързо да се върне в двубоя. В 21-ата минута след двойно подаване между Асен Чандъров и Джордан Гутиерес вторият намери Витиньо, а бразилецът копна топката над Алекс Божев за 1:1.

В добавеното време на първата част Неделко Пишчевич сгреши и позволи на Мартин Моран да му открадне топката. Бившият футболист на Етър пусна пас към Витиньо, който не се поколеба да стреля веднага, но топката се отби от напречната греда.

В началните минути на втората част опасните ситуации пред двете врати липсваха.

В 57-ата минута Радослав Кирилов проби отляво и намери Бирсент Карагарен, но неговият изстрел бе много неточен.

В 69-ата минута ЦСКА 1948 поиска дузпа. Митков изчисти с глава във вдигнатата ръка на Оливейра, но Красен Георгиев не отсъди наказателен удар, а ВАР арбитърът Васил Минев също не сигнализира за нещо нередно.

В 76-ата минута гостите получиха възможност да реализират след грешка на Шейтанов, но Октавио стреля слабо и бранител на Септември, намиращ се на два метра пред голлинията, изчисти напред.

В 83-ата минута топката стигна до Фаустас Степонавичюс на границата на наказателното поле, но топката се отби в напречната греда след мощния му изстрел.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments