Валентин Илиев: Не искам да виждам такова лице на ЦСКА 1948

0
valentin iliev
- -

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев заяви след равенството 1:1 на „червените“ със Септември в отложения мач между двата тима от третия кръг на Първа лига, че не иска да вижда такова лице на отбора.

„Поне аз не искам да виждам такова лице, най-вече от гледна точка на концентрация, агресия и движение по терена. Започнахме много добре, разви ни се също така добре мачът. След това в много от ситуациите подценяваме ситуацията, липсва необходимата агресивност. Видяхме срещу нас един противник, който беше мотивиран, агресивен. Доста от единоборствата успя да ги спечели в средата на терена. Това до голяма степен повлия на това да не вземем трите точки. Създадохме ситуации, не успяхме да ги отбележим. Имаше и ситуации срещу нас. С това поведение няма как да продължаваме по този начин“, започна Валентин Илиев.

„Ние не сме отбор, който е в позицията да подценява който и да било отбор от efbet Лига. Тренираха добре цяла седмица момчетата. За съжаление, като изключа началните минути, след това тази агресия изведнъж угасна и лично за мен незнайно защо“.

„Освен Умарбаев и Фуртадо нямаме други контузени. Хората, които останаха, бяха дефанзивни хора. Вкарахме всичките си офанзивни футболисти, променихме нещата, създадохме ситуации, но за съжаление не съумяхме да отбележим“, сподели наставникът на ЦСКА 1948.

„Мисля, че не трябва да отстъпваме от това, което до този момент ни е несeло успех, а именно поведението. Мисля, че това като едно лице сме го изградили и не трябва да отстъпваме. Това за мен е водещото. Това, когато не присъства – агресия, концентрация и самочувствие на терена, много сериозно наклания везните в полза на противника“, завърши Илиев.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments