Капитан без лента командва на „Герена“! Постигна това, което Попето не успя

0
levski aleksandar kolev kristian dimitrov
Снимка: levski.bg
- -

Един от първите ходове на Станислав Генчев в Левски бе да направи избори за капитанската лента. Вотът на „Герена“ определи, че Цунами ще бъде титулярен неин притежател, Марин Петков – втори, а трети – Келиан ван дер Каап. И това се спазва в официалните мачове. В контролите бе ясно, че това трудно може да се спази. Особено в двубоите, когато Цунами, Марин и Келиан бяха заедно на терена и после бяха заменяни.

Отлична новина за Левски

Според запознати обаче, в момента и тримата са на заден план, а ролята на капитан е иззета от друг човек. Това е Алекс Колев. Нападателят, който дойде заедно със Станислав Генчев на „Герена“, е голямата фигура в съблекалнята. И успя да постигне това, за което претендираха авторитети като Ивелин Попов – да бъдат връзката между играчи, треньори и шефове. „Ако имаш проблем – търсиш Колев“, категорични са в Левски.

Иначе нападателят се старае да бъде в сянката на Цунами по време на мачовете. Там бразилецът гори. „Той обаче е доста тих извън терена, а за един капитан това не е плюс“, твърдят запознати. Келиан пък се радва на авторитет сред чужденците, където се твърди, че думата му тежи. Марин Петков пък все още трудно се вписва в тази обстановка, главно заради годините си.

Иначе на „Герена“ при Костов се стигна до комични ситуации покрай Попето. Заради него се правиха няколко избора поред, но никой не го посочи за капитан./ „Мач Телеграф“

Кайзера на 60: Може би и Бог ми помогна за гола срещу Рейнджърс! Да носиш капитанската лента на Левски е чест

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments