Поставиха ултиматум на треньора на Спартак (Вн)! Има два мача да се спаси от уволнение

0
georgiu12
- -

Спартак Варна се тресе от скандали и разправии след загубата в дербито с Черно море. Треньорът Кириякос Георгиу си навлече гнева на феновете заради слабата игра в този мач и заслужената загуба с 0:2. Въпреки това собственикът на Спартак – Павлин Николов – обяви, че има пълно доверие на треньора и дори заплаши да спре парите, ако продължат атаките срещу него. В същото време обаче, той е поставил ултиматум на гръцкия наставник да спечели следващите два мача – гостуването в София на Септември и домакинството на Локо Сф. Така не само ще си запази поста, но и ще спадне напрежението около клуба. Впоследствие бъдещето на Кириякос ще бъде предопределено от играта и резултатите на „соколите“, както е при всеки друг треньор.

Георгиу наследи на поста избягалия в ЦСКА-София Александър Томаш, като дори се похвали, че именно той е в основата на селекцията, направена през лятото. Резултатите му обаче са доста лоши – 1:1 с Ботев във Враца и 0:2 от Черно море.

Опитните Александър Цветков и Ивей Ромееш ще се завърнат в състава на Спартак за гостуването на Септември в София в понеделник. Двамата влязоха като резерви в дербито на Варна, но сега отново ще получат доверието на треньора и ще стартират от първата минута. Аут за тази среща са наказаният капитан Ангел Грънчов и контузеният Па Конате, който е със съмнение за частично разкъсване на бедрен мускул./ „Мач Телеграф“

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments