Спартак (Варна) се разтресе зловещо! Ето как Грънчов е избухнал срещу старши треньора

0
georgiu
- -

Спартак Варна се тресе от скандали и не се знае какъв ще бъде краят. Както първо KotaSport.com съобщи, в съблекалнята на клуба направо е прекипяло между играчите и старши треньора Кириакос Георгиу. Част от играчите буквално са скочили срещу наставника и са го обвинили в липса на професионализъм. Стигнало се е дори до по-сериозна вербална разправия между Георгиу и играчи като Александър Цветков и Ангел Грънчов.

В Спартак Варна футболисти скочиха на треньора Георгиу

„Варна спорт“ пък съобщава, че бившият цесекар се нахвърлил върху гърка с думите: „Лъжец, измамник, за нищо не ставаш“. Ангел бил подкрепен от помощник треньора Михаил Цоков. Георгиу се изплашил и веднага звъннал на собственика на Спартак Павлин Николов. Бизнесменът подкрепил Георгиу и изгонил двамата, опълчили се срещу него.

Да, ама впоследствие почти всички в тима застанали зад Грънчов и Цоков. Направо си замирисало на бунт.

Босът Павлин Николов е много изнервен от цялата ситуация.

Кириякос Георгиу е бил доведен с кола на охранителна фирма за вчерашната тренировка. След това автомобилът го откара до дома му. Мерките за сигурност са взети от ръководството заради закани на фенове на Спартак да се появят на тренировка и да опитат саморазправа с гръцкия специалист.  Ултрасите също са против гърка.

„Тоя няма лиценз за треньор. Как така ще води отбора ни. И то в елита. Хитър византиец е и си играе игричките с Павлин. Това трябва да спре. Иначе ще затънем, ще изпаднем и няма спасение“, коментират  фенове на Спартак Варна.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments