Биткаджийско реми във Варна

0
1111111111111111
- -

Отборите на Черно море и ЦСКА-София завършиха наравно 0:0 в среща, която предложи стойностен футбол. Двата отбора се сбориха здраво, но до попадение не се стигна. За трети пореден двубой пък армейците пазят суха мрежа.

Мачът във Варна започна с високо темпо, като и двата отбора тръгнаха в атака от първия съдийски сигнал.

В 6-ата минута топката стигна до Марселино Кареасо, който веднага стреля, но ударът му бе блокиран.

По-добрата игра на „армейците“ продължи, а в играта на „моряците“ имаше доста брак и хората на Илиан Илиев допускаха много грешки.

Постепенно темпото на играта спадна и мачът започна да се накъсва, заради което нямаше сериозни положения пред двете врати.

В 25-ата минута Тибо Вион центрира остро от ъглов удар, а Матиас Фаетон засече топката на бизката греда, но я прати покрай левия страничен стълб.

Първият точен удар в мача дойде в 33-ата минута, когато играчите на ЦСКА не успяха да изчистят топката и тя стигна до Ренан Арияш, който стреля от дъгата на наказателното поле, но Густаво Бусато спаси.

ЦСКА-София стигна до точен удар в 41-ата минута, когато Фаетон намери Локило, който бе извън наказателното поле, но стреля и провокира Пламен Илиев да се намесва. Минута по-късно Коялипу също опита да стреля, но не уцели добре топката и тя излезе в аут.

До края на първата част повече сериозни положения нямаше и двата отбора се прибраха на почивка при нулево равенство.

Второто полувреме започна на ниско темпо, като двата отбора не рискуваха в предни позиции, в резултат на което опасните атаки липсваха.

След час игра резервата в състава на гостите – Илиан Илиев-младши, стреля от позиция извън наказателното поле, но Пламен Илиев нямаше проблем със спасяването.

В 70-ата минута Аарон Исека бе изведен от зад защитата от Тобиас Хайнц. Той се измъкна от защитниците на варненци и хладнокръвно прати топката в мрежата на Черно море. Голът обаче, не бе зачетен заради засада на нападателя, който получи жълт картон заради яростта си заради незачитането на гола.

При ответната атака Густаво Бусато направи феноменално спасяване при удар на Мазир Сула, който засече ниско центриране отдясно на Дуду.

Четвърт час преди края на редовното време Исека овладя добре топката в половината на Черно море, след което намери Зюмюр Бютучи. Той навлезе в наказателното поле, където нагласи топката на десния си крак и шутира, но Илиев блесна с добра намеса.

Черно море отговори с атака по лявото крило. Сула пусна топката към Клаудиу Кешеру в наказателното поле, но шутът му от малък ъгъл бе отразен от Бусато в 79-та минута.

Зюмюр Бютучи стреля добре от пряк свободен удар в 84-ата минута, но прати топката право в обятията на Илиев.

Двата отбора търсеха до последно попадение, но двете нули останаха като краен резултат.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments