Илиан Илиев: Справедлив резултат

0
ilian iliev
Снимка: facebook.com/BulgarianNationalTeam
- -

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели мнението си за нулевото равенство с ЦСКА на „Тича“. Той коментира, че се е получил оспорван мач.

„Получи се един оспорван мач. Всички очаквахме може би малко по-атрактивен мач. Мисля, че се познаваме доста добре двамата треньори. Като цяло резултатът е справедлив. Ние работим целият щаб, да. След мача със Спартак. Доволен съм от футболистите, които показаха зряла игра. Креативността трябва да я вдигнем. Отдаваме заслуженото на противника“, започна Илиан Илиев.

„Ние сме имали и друг такъв момент. Може би малко Ренан за първи мач като титуляр малко показа нервност. Мисля, че не ни се отрази тази смяна. Има такива моменти“

„Естествено, че няма шанс като баща да го поставя в ситуация. Почти нямахме комуникация, което е нормално. Бяхме подготвени. Нямахме някакви драми“

„Това са нормални неща. Не сме единствените, на които се случва. Мисля, че той избра отбор, който се опитва да играе футбол. Попадна на място, където може да покаже качествата си“.

„Тези неща не са приятни. Като национален селекционер за мен е важно да играят повече българи в отборите. Всеки избира начина, по който да играе. Не е лесно, но се надявам тези неща да се разрешат. Надявам се в бъдеще да няма такива катаклизми“, завърши Илиан Илиев.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments