Меси бележи в САЩ,но Интер се размина с победата(ВИДЕО)

0
- -

Интер Маями Шарлът завършиха при резултат 1:1 в мач от редовния сезон в Мейджър Лийг Сокър. Карол Швидерски даде аванс на гостите в 57-ата минута, а десет по-късно Лионел Меси възстанови паритета,като по този начин оформи и крайния резултат.

След този успех Интер Маями натрупа 65 точки в актива си, като тимът остава лидер в Източната конференция с аванс от осем точки пред втория Колумбус Крю, който е с мач по-малко. Шарлът пък е 7-и на Изток с 42 точки.

През първата част Интер Маями бе по-активният отбор, но възпитаниците на Тата Мартино не успяха да стигнат до гол във вратата, пазена от бившият страж на Лудогорец – Кристиян Кахлина.

Противно на очакваното, Шарлът успя да поведе в резултата в 57-ата минута. Нейтън Брин проби през средата и отклони вляво от себе си за Бранд Бронико, който стреля слабо от границата на наказателното поле. В последния момент обаче Карол Швидерски отклони топката и по този начин не остави никакви шансове на Дрейк Календър да отрази.

В 67-ата минута Интер Маями съумя да възстанови паритета. След късо изпълнение на корнер Серхио Бускетс комбинира с Марсело Вайганд, който продължи за Лионел Меси. Аржентинската звезда си нагласи топката на левия крак и с мощен удар в долния десен ъгъл реализира.

До края на двубоя Интер Маями потърси и пълния обрат, но до такъв не се стигна.

В друг мач от МЛС, който се изигра през изминалата нощ, българинът Доминик Янков остана неизползвана резерва при успеха на Монреал над Сан Хосе Ърткуейкс с 3:0.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments