Крушарски: Без пари клуба няма да го оставя! Някой фенове искат да лапат, но от празна чиния не може да се яде

0
- -

Христо Крушарски отбеляза, че предпочита да си изкара старините спокойно, отколкото да дава пари за Локомотив Пловдив и само да бъде упрекван. Все пак собственикът на „смърфовете“ допълни, че няма да остави изцяло без финанси клуба, тъй като остава негов фен.

Както е известно, само преди дни бизнесменът заяви, че се оттегля от управлението на клуба и е готов да продаде акциите си срещу 5 милиона лева. В предаването „Арена Спорт“ по БНТ той говори за определена група фенове на пловдивчани, която постоянно не е доволна от неговото управление.

„3,4 дни мислих и реших, че е по-добре да си изкарам старините спокойно, отколкото да си харча парите и на някои, които не им харесва, да плюят за щяло и нещяло. Тези, които ми и се обадиха и тези, с които аз говорих, им казах в прав текст, че аз без пари клуба няма да го оставя. Все пак цялата база ми струва 1 милион лева. Задълженията на клуба засега са останали 1 милион и 200 хиляди лева, 600-700 хил. ги получих преди Нова година, когато дойдоха моите партньори. Оставих 500 000 лева лихви, а тази година съм плащал всички данъци и заплати. Погасявал съм стари задължения“, започна собственикът на „черно-белите“.

„Вложил съм 20 милиона лв. в клуба. Феновете, които ме упрекват, че нищо не съм направил, просто много им е къса паметта за това, което аз съм направил за Локомотив. Знам ги един по един. Това една група от привърженици, която никога не е доволна, че някой прави нещо, а искат и те да седнат на коня, и да лапат, но от празна чиния не може да се яде. Това трябва да го запомнят. Чакам ги, понеже те са много бързо действащи, слагат каруцата пред коня. Къде им е управителният съвет и кой е той? Управителният съвет подаде оставка. Свиквам Общо събрание, кой ще поеме ръководството? Това ми е въпросът към тези, които искат властта“, допълни той.

„Вадят парата, получават акциите, няма да ги търпим 9 години. Аз знам, че ще ме нарекат пияница, но те с мен не са изпили една вода. Ще защитя себе си, ще запазя своите нерви.“

Бизнесменът говори повече по темата, свързана с въвеждането на 8-часов работен ден в клуба.

„Треньорите на Атлетико Минейро и Америка Минейро са в 7:30 часа сутринта на тренировка, а заниманието започва 2 часа по-късно. Треньорите си тръгват в 6, 7 часа вечерта. В Локомотив Пловдив идват, свършват физкултурата и си заминават, това не е тренировка. 55 минути не са тренировка. Дали Любослав Пенев ще остане начело на отбора, това си е негова работа“ поясни Крушарски.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments