Керкез: За мен няма значение дали бием 1:0 или 5:0

0
dushan kerkez
Снимка: facebook.com/botevplovdiv
- -

Треньорът на Ботев Пловдив – Душан Керкез, заяви след поредната минимална победа на своите – този път над ЦСКА 1948, че не прави разлика между 1:0 и 5:0, стига това да носи три точки.

„Не съм доволен от първото полувреме. Лошо първо полувреме от моя отбор. На почивката говорихме – липсваше малко енергия, мотивация, екстра мотивация за този мач. Този мач за мен бе по-важно да не ни вкарат, нулата отзад. Сигурен бях, че ще имаме шанс да вкараме. Доволен съм, честитя на моите момчета. Малко лошо време – дъжд, духа вятър. Много важна победа“, започна Керкез.

„Липсваше енергия, тонус. Второто полувреме беше доста по-добро. Нормално, имаме нападатели като Трибуле и Мараш. Мараш бе малко в криза, но работи много, помогна му се психологически. Направихме им положения. За мен победа с 1:0 и 5:0 е едно и също. Важно е да имаме дисциплина и да работим като отбор“, добави Керкез.

„Страхотна победа за нашите фенове. Предстои голям мач с Левски и шанс за привържениците да напълнят стадиона. Изправяме се срещу отбор, който играе много силно. Има време до събота, трябва да починем добре и да играем по-добре, ако искаме да вземем три точки с Левски. С нашия 12-ти играч – феновете, ще имаме голяма поддръжка. Ще видим резултата в събота“, каза Керкез за предстоящия мач с Левски на 5 октомври.

„Играхме добре в някои мачове, но загубихме, защото не се организирахме. Искаме да играем по-добре. И за феновете също. Накрая обаче резултатът се мери. В най-добрия ни мач загубихме. Поздравявам моя колега (б.р. – Валентин Илиев, водещ ЦСКА 1948). Дадохме нещо повече, за да спечелим“, завърши Керкез.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments