Тунчев: Нямаше да е незаслужено да изравним

0
aleksandar tunchev
Снимка: fcarda.bg
- -

Старши треньорът на Арда – Александър Тунчев, нямаше как да не бъде разочарован след загубата с 1:2 в гостуването на Левски от 10-ия кръг на първенството.

„Изключвам първите 15 минути. Оттам нататък, мисля, че моят отбор се държа доста добре. Създадохме няколко ситуации, бяха чисти ситуации, отбелязахме гол, за съжаление в последните секунди не успяхме да отбележим и нямаше да е незаслужено да изравним“, заяви Тунчев минути след края на мача на стадион „Георги Аспарухов“.

„Гостуване на „Герена“, другото гостуване в „Овча Купел“, не успяваме да изиграем добре тези мачове. Сега с изключение на първите 15 минути, се справихме добре“, допълни той.

Тунчев каза  какво иска да вижда от тима си: „Не, искам да виждам едно постоянство в отбора. Левски е силен отбор, знаехме, че днес мачът ще се реши от статичните положения, но за жалост не можахме да противодействаме“.

„Има разочарование вътре в отбора. Казах на момчетата, че е нормално, особено когато си имал шанс в последните секунди да изравниш и да вземеш точка от Левски. Това мач трябва да го забравим по най-бързия начин, защото след няколко дни имаме много важен мач, в който резултатът ще бъде още по-важен“, завърши Тунчев.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments