Ботев (Пд) урежда национал на Армения за сблъсъка с Левски

0
edgar piloqn
- -

Ботев Пловдив може да получи подсилване за предстоящото в събота от 20:00часа домакинство на Левски. Канарчетата правят всичко възможно да уредят с права халфа Едгар Пилоян и има индикации, че това може да се случи до края на работната седмица. Дефанзивният полузащитник е младежки национал на Армения и се присъедини към жълто-черните през юли от елитния местен отбор Ван, за който през изминалия сезон взима участие в 25 мача. Неговите документи обаче се забавиха сериозно и това му пречи да дебютира за тима на Душан Керкез в официален двубой.

В кариерата си 20-годишният арменец е преминал и през Краснодар. Пилоян има срещи за всички юношески формации на Армения, а през лятото на 2023 дебютира за селекцията до 21 години и до момента има 9 двубоя за нея. Ако не бъде уреден за Левски, халфът със сигурност ще дебютира след паузата за националните отбори, когато Ботев посреща Славия, на 19 октомври, събота, от 18:45 часа.

Канарчетата летят високо, като спечелиха 6 от 9-те си мача от началото на сезона и влизат в сблъсъка с Левски от четвъртата позиция, като имат равни точки и двубой по-малко от третия Черно море./ „Тема спорт“

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments