Дерменджиев: Виктория не е онова ниво, което беше! Лудогорец ще се справи

0
georgi dermendjiev
Снимка: ludogorets.com
- -

Бившият старши треньор на Лудогорец – Георги Дерменджиев, който постигна паметния успех над Виктория Пилзен преди 8 години – вярва, че тимът може да спечели първи точки в същинската фаза на Лига Европа в двубоя в четвъртък в Чехия. Както е известно, орлите паднаха с 0:2 от Славия Прага на старта на кампанията преди седмица.

„Много добре си спомням мачовете с Виктория Пилзен през 2016 година. Това бяха едни от добрите двубои за Лудогорец в евротурнирите. Момчетата играха изключително отговорно и най-важното – тактически правилно. Представянето ни беше на много високо интелектуално ниво, най-вече на реванша в Пилзен. Контролирахме събитията. Пожелавам им с новия треньор да повторят същите успехи“, сподели доскорошният наставник на орлите пред „Тема Спорт“.

„Виктория сега не е онова ниво, което беше. Затова мисля, че Лудогорец ще се справи и им пожелавам победата. Така се случи, че в два поредни двубоя ще играят с чешки представители. Тимът на Славия Прага постигна своето, което искаше и за което бе дошъл. Предполагам, че в Лудогорец добре са разучили Виктория Пилзен и с новия треньор ще имат възможността да се справят. Желая им трите точки“, добави специалистът.

„Лудогорец има много добри играчи. Текепетей липсва, но в крайна сметка има и други класни състезатели, които могат да го заместят“, каза още Дерменджиев.

„В мача с Ботев Враца се видя промяна в постройката. В средата схемата е малко по-различна. Играе се с един дефанзивен халф, който е в средата пред защитата. В случая това бе Педро Нареси и двама офанзивни пред него – Пьотровски и Чочев. С креативността, която нападателите на Лудогорец разполагат, може да се получи всичко, което е замислено“, завърши Дерменджиев.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments