Защитник на ЦСКА-София излиза срещу България на „Колежа“

0
mika pinto
- -

Левият краен защитник на ЦСКА-София – Мика Пинто – е получил повиквателна за предстоящите мачове на Люксембург от Лигата на нациите, съобщава „Тема Спорт“. Така бранителят няма за дълго да отсъства от България по време на паузата за мачове на националните отбори, тъй като ще трябва да се завърне у нас за гостуването срещу селекцията на Илиан Илиев в Пловдив. Двубоят на стадион „Христо Ботев“ е на 12 октомври, събота, от 19:00 часа.

ЦСКА-София цака Ботев (Пд) за звезда на Първа лига

След това за Пинто и състава му, където е и доскорошният футболист на ЦСКА-София – Енес Махмутович, предстои още една визита – на Беларус на 15 октомври, вторник, от 21:45 часа. Великото Херцогство изненадващо започна с две загуби от Северна Ирландия и Беларус в групата ни в Лигата на нациите.

Ненужните на „Армията“: Един още е с контузия, друг тренира за здраве, трети не припарва до Панчарево

Повиквателна от националния си отбор ще получи и централният защитник Лумбард Делова, който през миналата година беше избран за футболист №1 на Косово. Мачове за страната има и лятното попълнение на армейците Зюмюр Бютучи, но е малко вероятно крилото да бъде призован за предстоящите двубои с Литва и Кипър.

Трио „червени“ титуляри може да си тръгне без пари

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments