Халф на Пирин (Разлог) под въпрос за Рилски спортист

0
pirin razlog
Снимка: pirinrazlog.com
- -

Отборът на Пирин Разлог започна подготовка за домакинството на Рилски Спортист в събота (16:00 ч.) от редовния кръг на Югозападната Трета лига.

Извън основната група на облекчен режим тренира само полузащитникът Любомир Христов, който пропусна и победата над Витоша Бистрица (2:1) изминалия уикенд. Той остава под въпрос и за предстоящата среща.

Всички останали играчи се подготвят на пълни обороти.

“Готвим се усилено и се надяваме да вземем победата. Знаем, че ни очаква тежък мач. Показахме, че имаме потенциал да се справим с всеки съперник и гледаме с надежда към следващите двубои”, каза старши треньорът на Пирин Разлог Христо Джоджов пред клубния сайт.

След 9 изиграни мача Пирин е 7-и с 15 точки.

За първи път пък отбор на Пирин Разлог ще се включи в първенството за ветерани. В първия кръг на надпреварата, която е на турнирен принцип, тимът среща Беласица Петрич. Мачът трябва да се играе в края на октомври, но все още датата и часът трябва да бъдат уточнени.

Участие в отбора могат да вземат всички бивши и настоящи футболисти на Пирин Разлог на възраст над 40 години. В състава ще се включат имена като Борис Галчев, Йордан Юруков, Димитър Наков, Борис Кондев, Димитър Паланков и настоящият треньор на първия тим на Пирин Разлог Христо Джоджев.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments