Томаш хвърля „златната“ атака срещу Септември

0
aleksandar tomash cska trenirovka
Снимка: cska.bg
- -

Треньорът на ЦСКА-София – Алексадър Томаш – за първи път ще започне едновременно с двете си най-атрактивни нови попълнения в атака.

На върха отново ще стартира Годуин Коялипу, но впечатлилият в предишните си две влизания като резерва Аарон Исека този път ще излезе титуляр, но не като втори нападател, а на левия фланг, вместо Фаетон. Националът на Гваделупа не се представя добре напоследък и бе сменен на полувремето в две от последните три срещи на „армейците“. Исека, който е брат на звездата Мичи Батшуай, от своя страна няма записани и 80 минути досега, обаче бързината и техниката му ще бъдат добре дошли на фланга. Включването му ще осигури и много повече положения за централния нападател Коялипу, който пък е един от футболистите в Първа лига, които са най-силни при играта с глава. С хода си Томаш ще даде възможност на терена едновременно да бъдат и двете най-скъпи нови попълнения. Исека бе купен за 1,2 милиона евро от ОФИ Крит, а Коялипу – за 1 милион.

В защита отново ще започне като титуляр шотландецът Лиъм Купър./ „Мач Телеграф“

Чандъров: Скоро ЦСКА ще е поне на нивото на Лудогорец! Собственик им е може би най-богатият българин и има сърце да дава

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments