Любо Пенев не знае кой ще дава пари на Локомотив

0
liuboslav penev
Снимка: facebook.com/lokomotivplovdiv
- -

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Любослав Пенев коментира поражението от Лудогорец с 0:1 при гостуването на „Хювефарма Арена“ в Разград в мач от 11-ия кръг в efbet Лига. Пенев призна, че воденият от него тим е заслужавал поне точка, но заяви, че „няма да навеждаме главите“. Наставникът на „смърфовете“ призна, че се надява, че клубът „ще бъде финансиран, на от кого – вече не знам“.

„Заслужавахме поне точка, но съм доволен от момчетата. Всички изиграха мача с характер, дисциплина и желание. За мен е по-важно отношението. Поздравявам ги и това трябва да бъде основата, на която трябва да стъпим. Без отпускане, защото има още много мачове“, заяви Любослав Пенев.

„Опитваме се да създадем ситуация за гол през целия мач, не разполагахме с много. Трябваше да отбележим гол. Днес не се случи, лош късмет при далечния удар, но окей това е. Няма да навеждаме главите“, каза още той.

„В никакъв случай, ако футболист не е 100%, няма да играе на всяка цена. Важно е футболистите да се чувстват добре. Поздравявам и феновете, които не ни оставиха без подкрепа през целия мач“, коментира наставникът на Локомотив Пловдив.

„Искам да се фокусирам върху футбола, другите неща се решават в движение и така нататък. Вярвам, че Локомотив Пловдив ще бъде финансиран, от кого – вече не знам“, заяви той.

„Предвиждаме контрола. Това не е почивка, продължаваме по начертаната програма без отклонения“, завърши Любослав Пенев.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments