Ачиари не иска да си тръгне от Берое без пари

0
hose luis achiari 1
- -

Вече бившият старши треньор на Берое – Хосе Луис Ачиари – не иска да си тръгне без пари от клуба, съобщава „Тема Спорт“. Заралии обявиха, че двете страни се разделят по взаимно съгласие, но това съвсем не е така. Ачиари не желаел да напусне, без да вземе дължимите му заплати. Аржентинецът имал договор с Берое до края на сезона. Той обаче не бил склонен да ги прежали всичките и очаквал компенсация.

Интересното е, че Хосе Луис Ачиари дори изгледа първата тренировка на новия наставник Хосу Урибе, която се проведе в четвъртък в Стара Загора. Аржентинецът изкара под Аязмото една година, след като смени Густаво Араголаса.

Мачът с Арда в петък бе воден от помощник треньора на зелено-белите Алехандро Сахерас. Той бе асистент на Ачиари и бе доведен именно от него. Сахерас обаче ще остане в щаба на новия наставник. Очаква се все пак собственикът Ернан Банато да постигне разбирателство с вече бившия треньор Ачиари и да му плати известна компенсация за уволнението.

Берое не планира да играе контрола в паузата за националните отбори.

Кондиционният спец Пламен Липенски пък работи усилено с контузения Стефан Гаврилов, за да може родният халф да се върне на терена след прекъсването. На 18 октомври (петък) старозагорци приемат Спартак Варна. Очаква се Гаврилов да попадне в групата и дори да започне като титуляр.

С новия наставник Урибе на този етап няма да идват нови играчи, като това ще е съставът, който ще завърши есенния дял.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments