„Червените“ национали бяха под всякаква критика

0
ilianiliev3
Снимка: facebook.com/cskasofiaofficial
- -

Новината, свързана с ЦСКА-София преди мача със Септември Сф, беше големият брой национали, които Илиан Илиев извика за мачовете с Люксембург и Северна Ирландия.
Те бяха точно четирима и техните имена са Иван Дюлгеров, Християн Петров, Иван Турицов и Илиан Илиев-младши. Логично повиквателните породиха много коментари, защото и четиримата футболисти са по-скоро със статут на резерви в състава на Александър Томаш. Треньорът на ЦСКА-София, от своя страна реагира на всичко това, като пусна от първата минута срещу Септември Сф Иван Турицов вместо Тибо Вион, както и Илиан Илиев вместо Джейсън Локило. Е, определено двамата родни национали бяха сред най-слабите на терена. И по никакъв начин не защитиха своите повиквателни. Илиан-младши беше заменен още на полувремето след много бледа продукция на дясното крило, а Турицов – малко по-късно, след като не успя да се справи с офанзивните футболисти на Септември Сф.

Много е тъжно, че Турицов и Илиан Илиев не успяха да защитят не само реномето на Илиан Илиев, който ги повика в националния отбор, но и своя клубен треньор Александър Томаш, който реши да им даде титулярни места, докато до момента стояха по-често на резервната скамейка./ „Мач Телеграф“

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments