Героят на Спартак (Пл): Емоцията е невероятна! Посвещавам гола на родителите ми

0
viktor ivanov
- -

Спартак (Плевен) постигна изключително драматичен успех над Миньор Перник в мач с два обрата. Отборът на Красимир Бислимов се наложи над „чуковете“ у дома с 3:2 в среща от 12-ия кръг на Втора лига, а герой в срещата бе 27-годишният Виктор Иванов, който вкара победния гол за домакините.

“Чувството да спечелиш такъв мач с такъв заряд наистина е страхотно, а когато вкараш и победния гол – емоцията е невероятна”, заяви той пред клубния сайт на Спартак Плевен.

“Гола го посвещавам на родителите ми, които са всеки мач на стадиона и подкрепят отбора не само когато печели. Срещата беше с голям заряд и имаше доста хора, дошли да наблюдават. Мач, пълен с обрати и голове. Най-хубавото е , че успяхме да вземем максимума и с драматичен край спечелихме двубоя. Това са моментите, в които футбола ти носи най-голямо удоволствие”.

“В добра серия се намираме, продължаване да тренираме и трудим, за да продължаваме по този начин. В отбора има голям колектив и настроение. Надявам се да продължаваме в същия дух, което ще дойде с много труд, а и по този начин ще върнем хората, които обичат футбола, на стадиона”, добави той.

Срещу Миньор Спартак вкара чрез Яни Пехливанов от дузпа в 16-ата минута. С два гола на Калоян Йосифов (37′, 49′) „жълто-черните“ стигнаха до обрат, но домакините реализираха за 2:2 в чрез Васил Шопов в 51-ата минута. 120 секунди преди края на редовното време Спартак стигна до трите точки. Виктор Иванов попадна в прегръдките на своите съотборници, осигурявайки на тима трети пореден успех в шампионата.

С успеха плевенчани запазиха седмата си позиция в класирането. Следващата събота тимът гостува на Беласица Петрица (16:00 ч.).

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments