Лудогорец,Черноморец Бс и още 2 отбора са без загуба у нас

0
chernomoretz svilengrad (2)
- -

ФК Банско записа 12-ти пореден мач от началото на сезона в Югозападната Трета лига без загуба. Тимът, воден от треньорския тандем Борислав Хазуров и Иван Топузов, има 9 победи и 3 равенства, с които се изравни на върха в класирането с лидера ФК Кюстендил, който обаче е с мач по-малко, пише официалният сайт на ФК Банско.

Успешната серия на „козлите“ ги превърна в един от малкото отбори не само в Трета лига, а изцяло в българския футбол, който все още няма загуба от началото на сезона.

В Първа лига (16 отбора), Втора лига (20 отбора) и четирите Трети лиги (68 отбора) отборите са общо 104. От тях едва 4 са без поражение до момента, останалите 100 имат минимум една загуба.

Това са Лудогорец в Първа лига, ФК Банско в Югозападната Трета лига, Черноморец (Бургас) в Югоизточната трета лига и Септември (Тервел) в Североизточната Трета лига.

Изцяло безпогрешен от тези четири тима е Септември (Тервел) със 7 победи от 7 мача, но пък отборът е изиграл и най-малко срещи в сравнение с останалите непобедени до момента състави. Тук ФК Банско има най-много изиграни двубои – цели 12.

Разбира се, нивото на дивизиите е абсолютно различно и отбори от Първа и Втора или пък Трета лига не може да се съпоставят помежду си, но всеки от тези тимове постига своите резултати срещу съперниците от съответната дивизия, така че цифрите никога не лъжат…/ Букмейкър Рейтинги

Бруно Акрапович проговори за Хебър и Спартак (Вн)! Преговарял с един клуб

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments