Марица с класика срещу адашите от Милево(СНИМКИ)

0
marica
Снимка: facebook.com/PFC.Maritsa.1921.Plovdiv
- -

Марица победи с 3:0 съимениците си от Милево в среща от междинния 11-ти кръг на първенството в Трета лига – Югоизточна група, която се игра в сряда на стадиона в квартал “Кършияка”. Двубоят бе интересен, като не доброто състояние на терена не позволи на двата тима да покажат пълния си потенциал.
Мачът започна много добре за Марица. Още в 3-та минута Атанас Ташолов откри резултата след корнер. Последваха няколко интересни атаки за пловдивчани, гостите също имаха изяви в офанзивен план. В 40-та минута Александър Праматаров удвои преднината на “жълто-сините” с хубав удар от фаул.
През втората част играчите на Марица създадоха доста положения. Двете най-чисти бяха в края на двубоя. В 85-та минута Димитър Пройчев с глава прати топката на сантиметри встрани от целта след центрираме от корнер. Ангел Пеев не успя да отбележи също с глава сред подаване на завърналия се на терена след контузия Олджай Алиев. Гостите от Милево създадоха една опасност през втората част. В продължението на мача Георги Трифонов все пак реализира трето попадение за пловдивчани, оформяйки крайния резултат.
Трябва да се отбележи, че двубоят не много коректен, а съдийството – на добро ниво.
Марица заема 4-то място в класирането с актив от 20 точки.
За Марица предстои двубой от турнира за Купата на България в неделя. Съперник е един от водещите отбори във Втора лига – Беласица. Мачът е от 15 часа, на стадион “Марица” в Пловдив. Шампионатният двубой от 12-ти кръг срещу Локомотив II (Пловдив) е отложен.

Саяна би Левски в Карлово с ранни голове

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments