Генчев изпоти сериозно футболистите

0
levski trenirovka
Снимка: levski.bg
- -

Левски продължава с усилените тренировки по време на паузата за националните отбори. Треньорският щаб на сините сериозно изпоти играчите през последните дни. Футболистите бяха подложени на различни физически натоварвания, като в края на заниманията се отдели време и за разигравания. От началото на сезона столичани показват солидна кондиция и в това отношение са един от най-добре подготвените отбори в първенството.

Утре на сините им предстои контрола срещу Хебър. Проверката на стадион „Георги Аспарухов“ ще стартира в 15:45 часа, а входът за феновете, които ще бъдат разположени в Сектор А, ще бъде свободен.

Станислав Генчев не може да разчита на седем футболисти, които бяха повикани в различните национални гарнитури. Това са Алекс Колев, Кристиан Макун, Марин Петков, Дейвид Михалев, Виктор Любенов, Александър Божилов и Преслав Бачев.

Подновяването на шампионата ще дойде с дерби срещу ЦСКА-София. Двубоят на националния стадион „Васил Левски“ е на 19 октомври, събота от 15:45 часа./ „Тема спорт“

Попето отговори на Левски: Има доста фаворити за титлата, ние ще се борим да не изпаднем

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments