Боксов клуб „Левски“ София представи своя обновен дом – модерна зала, оборудвана с най-съвременни съоръжения

0
boksov klub levski 1
- -

Боксов клуб „Левски“ София, известен със своите постижения в изграждането на обещаващи боксьори и шампиони, представи своята напълно реновирана тренировъчна зала на 9-и октомври.

Треньорът Владислав Георгиев, сподели: „Залата е уникална, смея да кажа, че няма такава зала в цяла България. Тук има всичко нужно да подобряваме и вдигаме нивото“, каза той. „Това не е просто място за трениране; това е дом, където млади спортисти стават шампиони“.

boksov klub levski

Освен професионален и елитен аматьорски бокс, клубът също има за цел да вдъхновяване хора от всички възрасти да се запалят по спорта и да поддържат форма.

В момента в боксов клуб „Левски“ София има 52 картотекирани състезатели във всички възрастови групи и категории, включително 15 начинаещи, 10 младежи, 8 юноши, 9 ученици, 4 жени, 6 девойки. Сред многото успешни възпитаници на клуба са имена като Борислав Велев, Ясен Радев, Кирил Борисов, Благовест Май, Красимир Джуров, Катерина Тончева, Алекса Попова, Мария Конева и Михаела Звездева. Клубът също така се гордее със своята школа, състояща се от 50 деца.

По време на събитието Михаил Максимов заяви: „На 15 години съм и тренирам по пет пъти на седмица. Новата зала е уникална, много ми харесва и вярвам, че в нея ще се разбием от тренировки“.

AI революция в спортните залози с новия чат бот на Palms Bet

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments