Аладжов: Трябваше да вкараме Ботев (Пд) във вратата, а си тръгнахме с празни ръце! 3 точки не се дават за повече корнери

0
stefan aladjov
- -

Легендата на Левски – Стефан Аладжов – коментира пред „Мач Телеграф“ загубата на „сините“ в Пловдив от Ботев с 0:1. Той изрази недоумение как се е стигнало до това поражение и отсече, че момчетата на Станислав Генчев сега трябва бързо да се вдигнат и да вземат срещата с ЦСКА-София, която е първа след паузата за националните отбори.

„Много неприятна загуба. Левски беше с човек повече половин час и накрая падна. Болно ми е, че така се случи. Вместо да ги накажем отново на техен терен, се случи точно обратното. Не знам дали имаше напрежение в редиците ни, или причината е някаква друга. Мислех си, че след онази победа над ЦСКА 1948 нещата ще са различни, но конкретно в мача с Ботев Пд не се случи така. Един мач се играе, докато съдията не даде края му. Не мога да кажа дали липсваше концентрация, или друго накрая. Създадохме положения, но така и не вкарахме нито едно. Имахме цели 14 корнера и от тях абсолютно нищо. В крайна сметка три точки не се дават за това, че си имал повече корнери. Ако погледнем статистиката, тя ясно показва, че Левски е бил по-силен на терена, но в крайна сметка загубихме с 0:1. Тежко е и предстоят доста трудни мачове. Сега има мач с ЦСКА, а след това гостуваме отново във Варна, но този път на „Тича“. Между тях имаме и едно домакинство на Берое. Това ще са трудни мачове. Едно време, ако загубим в един двубой, на следващия задължително трябваше да спечелим. Дано и сега да е така и това да се случи. Трябва бързо да се вдигнат и да използват паузата за националните отбори по възможно най-добрия начин, за да излезем победилите от мача с ЦСКА. За съжаление пропуснахме в Пловдив да си вземем трите точки, след като играхме срещу отбор с 10 души на терена. Не просто пропуснахме това, а и си тръгнахме с празни ръце. Трябваше да ги грабнат и да ги натиснат дълбоко в тяхната половина. На футболен език казано, да ги вкарат във вратата. Играчите на Левски трябва да разберат, че във всеки един мач се излиза за трите точки и целта е титлата!“, заяви Аладжов.

Сериозни премии на „Герена“ за бой по ЦСКА-София

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments