Предупредиха футболистите на ЦСКА за провокации

0
- -

Треньорският щаб на ЦСКА провежда не само занимания с отбора, но и сериозна психологическа работа преди вечното дерби. Екипът, воден от Стамен Белчев, е обърнал специално внимание на футболистите да се пазят от провокации в сблъсъка, пише „Тема спорт“. Най-много „лекции“ на тази тема се четат на южноамериканците и чужденците, които все още не са играли срещу Левски – летните попълнения Тиаго Родригес и Раул Лое. Южноамериканците пък по традиция имат по-гореща кръв и също са били предупредени да внимават с действията си на терена. Играчите са били призовани да се минимизира рискът от излищни картони в двубоя.

Червените тренират по веднъж всеки ден, като вчера заниманието им бе сутринта, а днес е в следобедните часове. Малко преди това Стамен Белчев ще направи редовното си изказване пред клубния сайт. След тренировката днес отборът ще е на лагер преди дербито.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]