Сензационно! Възкресяват автентичния ЦСКА

0
- -

Настоящите собственици на ЦСКА-София са задействали операция възстановяване на автентичния футболен клуб ЦСКА, съобщава БЛИЦ.

ПФК ЦСКА АД фалира на 9 септември 2016 година, а през изминалото наскоро лято беше заличен окончателно от Софийския градски съд. Краят беше узаконен с решение 260133 от 23 юли 2024 г. Това се е случи, след като в СГС беше проведено заключително събрание на кредиторите, изслушан и приет доклад и отчет на синдика на дружеството Дора Милева.

Малцина обаче знаят, че всъщност краят на ЦСКА още не е настъпил окончателно. Има едногодишен срок, в който решението може да отпадне. С две думи – ЦСКА да възкръсне.

Това ще се случи само ако се появи човек с много пари и обичащ клуба, който да извади няколко милиона лева. Бъдат ли осигурени около 20 милиона лева, ЦСКА наистина ще възкръсне. Ако не – клубът окончателно и завинаги ще бъде изтрит, за да остане само една история.

Босовете в Борисовата градина твърдо са решени да зарадват многобройните си привърженици. Операцията е в ход и се очаква до Нова година тя да бъде реализирана.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments