Легенда от САЩ’94 зае ръководен пост в Черноморец (ВИДЕО+СНИМКИ)

0
chernomoretz (11)
- -

Легендата на родния футбол – Златко Янков – се завърна у дома си – в Черноморец. Той ще бъде „Консултант спортно-технически дейности“ – както за мъжкия отбор, така и за Детско-юношеската школа. Той ще има основна роля в селектирането на футболисти.

„Няма нужда да представям Златко Янков като футболист. Най-успешният състезател в историята на бургаския футбол, най-голямото име. Заедно започнахме през 2015 година. Надявам се да го изведем до най-високото ниво на футбола в България. Засега само той ще бъде отговорен за тази длъжност. Надяваме се, когато проектът се развие, да има и екип. При всички положения ще гледаме в една посока. Трябва да върнем отбора там, където му е мястото – в Първа лига“, каза старши треньорът на Черноморец – Ангел Стойков. Той връчи и фланелката с емблематичния номер 6 на Фара.

„Приех поканата на д-р Спасимир Иванов да участвам в този проект. Да помогна за развитието и подобряването му. Основно ще отговарям за селекцията – както за мъжкия отбор, така и подобряване в школата. Най-важно е първо да направим зимната селекция на мъжкия отбор. Основната ни цел е да влезем в професионалния футбол. И да сме готови за него. Ще уточним с Ангел постовете, на които ще привлечем нови. Все още не сме говорили“, заяви при представянето си Златко Янков.

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments