Илиан Илиев отново гласува доверие на Нюрнбергер, има и голяма дилема

0
ilian iliev
Снимка: facebook.com/BulgarianNationalTeam
- -

Фабиан Нюрнбергер отново ще получи доверието на селекционера Илиан Илиев. Левият флангови играч дебютира за националния в гостуването на Беларус, а след това игра и при победата с 1:0 над Северна Ирландия. Футболистът на втородивизионния германски Дармщад ще стартира и срещу Люксембург, след като заради контузия в състава не е капитанът на Лудогорец – Антон Недялков.

Голямата дилема пред селекционера е кой да замени претърпелия операция в коляното Илия Груев-младши. С най-големи шансове е Ивайло Чочев, като той да играе в полузащитата заедно с Георги Костадинов и Филип Кръстев.

Пред вратаря Димитър Митов ще излязат Виктор Попов, Живко Атанасов и Алекс Петков. По крилата ще нападат Кирил Десподов и Радослав Кирилов. А на върха на атаката ще е таранът Алекс Колев, който успя да спечели доверието на треньора. В миналия мач срещу Северна Ирландия именно Колев асистира на Кирил Десподов за победното попадение. Последният със сигурност е жаден за доказване, след като загуби титулярното място в гръцкия ПАОК./ „Тема спорт“

0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments